Tuesday, April 28, 2009

Young Aisyah di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009

Minggu lalu, Kak Idah berada di PWTC untuk mempromosikan siri novel Young Aisyah di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur yang berlangsung selama seminggu.

Kak Idah berada di gerai PTS pada 18 dan 19 April lalu pada sebelah petang. Selain dari mempromosi Young Aisyah, Kak Idah juga mempromosikan buku yang lain seperti siri 31 Kisah bersama dengan penulis lain.

Siri Young Aisyah, Kak Idah duduk semeja dengan pelukis Reja yang melukis komik Young Aisyah. Alhamdulillah sambutan terhadap novel kanak-kanak terbitan sulung PTS Islamika mendapat sambutan yang menggalakkan. Siri Pindah Rumah, Buli dan Juara Kampung Badak Berendam mendapat tempat di hati adik-adik yang berkunjung ke gerai PTS. Terima kasih kepada semua yang membelinya. Dan Kak Idah mengucapkan selamat membaca!

Di bawah ini adalah antara gambar-gambar yang sempat diambil oleh editor Asyuura...terima kasih. Kalau tidak tak adalah gambar-gambar itu. Minta maaflah gambar yang diambil tidak berapa cantik, maklumlah kamera Kak Idah tidak berapa canggih.

No comments:

Post a Comment