Friday, June 10, 2011

Esok Kak Idah dan Abang Reja dijemput ke Mydin Subang Jaya, Selangor


Assalamualaikum, apa khabar adik-adik? Lagi dua hari lagi adik-adik akan bersekolah semula setelah dua minggu bercuti. Kak Idah harap adik-adik seronok bercuti. Yang paling penting, adik-adik berjaya mengisi masa cuti dengan melakukan perkara yang berfaedah.


Esok 11 Jun, Kak Idah dan Abang Reja dijemput untuk memeriahkan pesta buku anjuran Mydin Subang Jaya. Program itu bermula dari jam 2.00 petang. Bagi yang tinggal berdekatan, ajaklah ibu bapa untuk memeriahkan program yang disediakan untuk peminat Siri Young Aisyah. Pelbagai permainan disediakan untuk adik-adik dan ada hadiah menanti!


Jumpa adik-adik di sana, insyaAllah


Salam sayang,


Kak Idah.1 comment:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete