Thursday, November 24, 2011

Kak Idah di Pesta Buku Kedai Buku Popular


Assalamualaikum dan apa khabar adik-adik semua? Kak Idah minta maaflah banyak-banyak kerana sudah lama tidak memaparkan cerita-cerita baru di teratak aisyah sofia ini. Emm..alasan lagi kan? Kak Idah berdoa agar Allah limpahkan rahmat kepada Kak Idah untuk terus menulis di blog ini dan tidak lagi bertangguh-tangguh. Moga diperkenankan, amin.


Baiklah..Kak Idah tidak mahu memperpanjangkan isu yang tidak penting ini, hehehe. Di sini ingin Kak Idah memasuk berita terkini..mengenai aktiviti Kak Idah semasa cuti sekolah ini.


Alhamdulillah, Kak Idah akan memeriahkan Pesta Buku Kedai Buku Popular di beberapa tempat bersama dengan Abang Reja. Ada aktiviti dilakukan dan juga hadiah menanti adik-adik semua. Berikut adalah tempat-tempatnya dan tarikhnya.


1. Tarikh: 26 November 2011 (Sabtu)Masa : 5.00 - 6.45 petangTempat: Danga City Mall, Johor Bahru, Johor.


2. Tarikh: 10 Disember 2011 (Sabtu)Masa: 2.00 petangTempat:Ipoh Parade, Ipoh, Perak.


3. Tarikh: 17 Disember 2011 (Sabtu)Masa: 2.00 petangTempat: City Plaza Alor Setar, Alor Setar, Kedah.


Bagi adik-adik yang tinggal berdekatan dialu-alukan datang beramai-ramai bagi mengisi masa cuti sekolah adik-adik yang panjang.


Jumpa di sana!


Salam mesra,


Kak Idah.1 comment:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete