Saturday, March 31, 2012

Fesyen Aisyah Sofia

Assalamualaikum dan apa khabar? Minta maaf banyak-banyak. Sudah lama tidak memeriahkan blog ini dengan cerita-cerita baru. Maaf ya adik-adik yang setia membaca blog ini. Emm… Kak Idah agak sedikit sibuk sejak kebelakangan ini. Dan untuk selalu memasukkan cerita di blog ini memang impian Kak Idah. Kalau boleh setiap hari. Tapi, masalah teknologi juga menghalang usaha Kak Idah itu, maklumlah internet..adakalanya laju macam petir dan adakalanya lembab macam siput. Apabila sudah siap menulis, bila hendak disiarkan..tidak boleh. Akhirnya, Kak Idah pun macam putus semangat. Sabar sajalah…


Pejam celik pejam celik, sudah masuk bulan April. Jadi seperti biasa, apakah peristiwa yang berlaku pada bulan April? Terutamanya bagi yang suka membaca buku seperti Kak Idah dan adik-adik? Cuba teka? Cuba teka? Hah, ya!


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur yang diadakan di PWTC, Kuala Lumpur. Seronokkan! Bagaikan tidak sabar hendak menanti hari itu. Adik-adik semua sudah bersedia? Sudah menyiapkan wang untuk membeli buku-buku yang diminati? Ya, sama-samalah kita meriahkan pesta buku yang hanya datang setahun sekali secara besar-besaran. Cintai ilmu, cintai buku dan budayakan hidup dengan banyak membaca buku. Bolehkah adik-adik?


Fesyen Aisyah akan temui adik-adik



Kita hidup mesti berpakaian, betul atau tidak? Hehehe…kali ini Siri Young Aisyah akan memaparkan fesyen Aisyah. Aisyah Sofia juga suka berfesyen. Tapi fesyen yang macam mana? Adakah yang blink-blink, yang cantik, yang glamor atau asalkan baju..hehehe. Nantikan kemunculan Aisyah Sofia yang bergaya dengan fesyen yang mengikut syariat Islam. Adik tahukah apakah yang menutup aurat? Bukan menutup urat….nantikan kemunculannya DI PASARAN DALAM BULAN APRIL INI!

Okaylah, itu sahaja celoteh Kak Idah. Jumpa lagi dilain entri.

Salam sayang,
Kak Idah.


1 comment:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete