Sunday, March 22, 2009Kak Idah promo siri Aisyah Sofia di MPH, Alpha Angle, Wangsa Maju, Kuala Lumpur.
Semalam (22 Mac 2209) Kak Idah berada di MPH Alpha Angle, Wangsa Maju untuk mempromosikan siri Young Aisyah, iaitu Pindah Rumah dan Buli. Itulah kali pertama Kak Idah menjejakkan kaki ke situ. Emm...masuk saja melalui pintu utama sudah berjumpa tempat promosi.


Ramai yang hadir, selain dari editor PTS Islamika, Abang Imran, Kakak Asyura dan Kakak Firdaus, hadir juga, Pegawai Perhubungan PTS, Abang Roslan dan juga editor Litera, Abang Baharudin. Begitu juga kelibat Abang Mat Jan. Sekali lalu hadir juga, Abang Firdaus penulis novel fantasi. Meriah juga.


Selain Kak Ida, turut hadir penulis dari PTS One, Puan Kursyi Hirdan, penulis novel siri kembara Hafiz dan terkini, siri Pengetua.....dll.


Berikut adalah gambar-gambar yang sempat dirakam oleh kamera Kak Idah yang kurang canggih...Tengah dok intai-intai hendak beli kamera canggih sikit biar gambar jelas dan tepat.
Kak Idah bergambar dengan peminat siri baru Young Aisyah. Dalam masa sejam sebanyak lebih kurang 7 buah terjual....alhamdulillah. Adik-adik yang beli jangan lupa baca dan sebarang komentar ajukan pada Kak Idah di email: saridah_64@yahoo.com
No comments:

Post a Comment