Tuesday, November 3, 2009


i. Kak Idah kembali menulisAssalamualaikum, adik-adik, apa khabar? Kak Idah berharap semuanya berada dalam keadaan sihat. Terlebih dahulu, Kak Idah minta maaflah kerana sudah lama tidak memaparkan cerita baru di blog ini. Ini kerana, Kak Idah dan keluarga baru pindah rumah. Dan khidmat internet belum disambung dan hendak pergi ke cyber cafe, tiada masa. Jadi, alhamdulillah, sekarang Kak Idah berpeluang untuk menulis semula di blog ini.


Kak Idah mengucapkan berbanyak terima kasih kepada adik-adik dan pengunjung yang sudi singgah di teratak Aisyah Sofia ini. Banyak perkara yang hendak ditulis, dan rasanya banyak sudah perkara sudah berlalu yang hendak dikongsi bersama.


ii. Novel Ke 5...Ponteng PuasaBagi adik-adik yang mengikuti siri Young Aisyah, adakah sudah memiliki siri Ponteng Puasa sempena bulan Ramadan yang lepas. Apakah pandangan adik-adik semua. Kak Idah harap adik terhibur dengan cerita yang disampaikan itu. Mungkin novel itu berada di pasaran agak lambat tetapi adik-adik masih boleh memilikinya untuk dibuat koleksi.

No comments:

Post a Comment